fbpx
Skip to main content

La EDU TRUST poți studia Matematică, Limba Română, Fizică, Germană și Engleză.

Oferta noastră include:
meditații pentru elevi din clasele IV – XII
cursuri de Limba Germană, Engleză și Română pentru persoane fizice sau companii.

Procedură:

Facem o sedință de probă la început; este de fapt o sedință normală, în care elevul are ocazia să vadă cum e profesorul EDU TRUST și dacă îi place, să vadă că poate adresa întrebari oricând, acest lucru fiind încurajat în mod special. Totodată profesorul poate vedea nivelul actual de cunoștințe și clientul primește feedback în scris dupa ședință.

Vacanțe:

Cursurile EDU TRUST se țin și în vacanțe. Dacă sunteți plecați sau decideți că elevul nu vine in vacață, este nevoie doar să ne anunțați din timp.

Dacă, din orice motiv, vă razganditi și nu mai doriți să faca fiul sau fiica dumneavoastră meditații la EDU TRUST, primiti banii inapoi pt sedintele neefectuate; e nevoie doar sa ne anuntati din timp.

Absențele se anunță cu minim 2 ore înainte de ședință, ca să poată fi anunțat si noi profesorul, altfel se pierde sedința.

Orice programare sau orice nevoie se comunică cu Secretariatul, nu cu profesorul, de preferat, în scris.

Program secretariat:

Andreea whatsapp +40 (756) 536 892: Luni – Vineri, 12:00-16:00 sau email andreea@edutrust.ro

Anca whatsapp +40 (725) 217 257

Plata:

Se achită la început de pachet, până la prima ședință. Dupa efectuarea a 3 ședinte din pachet, se emite automat factura nouă. Se poate achita online sau prin linkul de pe factură, cu cardul. Facturile se trimit prin email.

– program incasari cash: luni-miercuri, pana la 16:05.

Contactați echipa EDUTRUST

O echipă permanent instruită în a identifica și în a se adapta la nevoile fiecărui client, oferind sprijin individualizat prin tehnici psihopedagogice.