fbpx
Skip to main content

Misiunea noastră
este educația

EDUTRUST este un centru educațional privat care are ca țintă îmbunătățirea rezultatelor școlare ale cursanților săi și creșterea încrederii acestora în propria lor capacitate de a face față cu success provocărilor școlare zilnice.

EDUTRUST reprezintă o pârghie prin care se crează noi posibilități în educație. Aceste posibilități au șansă de reușită doar atâta timp cât au la bază încredere –  încrederea părinților în copii, încrederea copiilor în părinți, încrederea parinților în capacitatea lor înșiși de a fi ceea ce au nevoie copiii lor să fie și încrederea copiilor în propriul potențial. Acestea fac ca întregul proces educațional să fie unul pozitiv, constructiv și de durată.

Lipsa încrederii, însă, degradează și dărâmă orice intenții bune ale părinților și ale copiilor, generând frustrare, îndepărtare și pierderea interesului pentru educație.

echipa EDU TRUST
EDUTRUST dorește să sprijine construirea unor relații de încredere și dezvoltarea lor de durată, astfel încât performanțele copiilor noștri să fie optime.
Ce iti place cel mai mult la EDU TRUST?

Cui ne adresăm?

Ne adresăm acelora care doresc acces la cele mai bune facilități în educație și un proces de învățare care să impacteze performanța lor și a copiilor lor. Ne adresăm atât elevilor din ciclurile gimnazial și liceal, cât și adulților sau companiilor.


Părinților și copiilor care întâmpină dificultăți în a-și îndeplini cu success rolurile din viața de zi cu zi în ce privesc solicitările parentale, școlare și sociale.

Ce meserie ai avea dacă nu ai fi profesor?

Membrii echipei EDUTRUST

Echipa EDUTRUST este formată din profesori calificați în vederea pregătirii cursanților la principalele materii studiate în gimnaziu și liceu. Întreaga echipă este permanent instruită în a identifica și în a se adapta la nevoile fiecărui client, oferind sprijin individualizat prin tehnici psihopedagogice.

Anca Apolzan

Coordonator EDU TRUST

Studii:

  • “Școala doctorală în Psihologie și Științele Educației”, Universitatea din București;
  • Master “Consiliere în Școală”, Universitatea Babes-Bolyai , Cluj Napoca;
  • “Facultatatea de Psihologie și Stiinte ale Educației”, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca; 
 
“Cred în educație. Cred că avem responsabilitatea să oferim șanse la educație, pentru că educația însăși ne este cea mai mare șansă, din punct de vedere uman. Așa cum majoritatea dintre noi am avut șansa să
învățăm de la anumite persoane, avem o datorie să facem acest lucru, la rândul nostru, pentru alții.
 
Cred că putem oferi copiilor și aproapelui nostru o încredere reală, bazată pe experiențe pozitive, care să le dea mai departe curaj și putere. Îmi doresc ca EDU TRUST să fie un loc unde elevii deprind curaj să pună întrebări, fără teama și fără rușine, cu încrederea că pot reuși să rezolve cu succes sarcinile școlare date, ca apoi să devină adulți înalt funcționali și sănătoși emoțional.
 
Sunt un om simplu, vesel și binecuvântat. Caut “dulci nimicuri” și mă bucur de compania familiei și de “mirosul cărților”. Am satisfacție în muncă, privind bucuria cursanților, mulțumirea părinților și mândria profesorilor.”

Orsi Kajtar

Profesor de Matematică

“Absolventă a Universității din Oradea, cu studii de licență și masterat în specializarea Matematică și Matematică Aplicată în Informatică.

În timpul liber particip la activități de voluntariat, îmi place să călătoresc și să admir natura. Sunt pasionată din copilărie de științe exacte. Consider matematica o artă și “o muzică a rațiunii”. Lucrez în domeniul predării matematicii și a tehnologiei informației și comunicării de 11 ani; de 6 ani lucrez ca profesor de matematică full time.

După câțiva ani în învățământul de stat, din Ianuarie 2018 am ales să lucrez ca profesor de matematică în cadrul EDU TRUST. Zâmbetul pe buzele cursanților și bucuria lor când înțeleg ceva, ce li s-a părut anterior limbă străină (“chineză”) mă susțin să merg mai departe.

Sunt de acord cu cuvintele lui Confucius: “Dacă îți place ceea ce faci, niciodată nu va fi muncă”. 

Bogdan Andrei

Profesor de Limba Română și Engleză

“Ca profesor cu 10 ani de experiență, sunt încântat de oportunitatea de a-mi aplica abilitățile și experiența în rolul de profesor de Limba Română și Engleză la EDU TRUST. În plus față de licența mea în Litere, sunt de asemenea absolvent al Facultății de Științe Umaniste, dețin două diplome de master și titlul de doctor în Științele Educației.

Am învățat că pentru a-i face pe copii să-și amintească și să înțeleagă elemente lingvistice, gramaticale și de literatură, e nevoie să fac ca aceste lucruri să prindă viață. Caut continuu să implementez strategii de predare inovative și interactive. Sunt pasionat de predare și am o mare satisfacție când ajut elevii cărora le predau să iubească actul de învățare și să le crească încrederea în ei.”

Daniel Ersze

Daniel Erzse

Profesor de Matematică, Fizică și Informatică

“Pe lângă cariera universitară în domeniile Matematică, Statistică și Astrofizică, sunt pasionat de Inteligența Artificială̆ și Data Science.

Timpul liber îl dedic mentoratului voluntar la CoderDojo. Sunt un profesor extrem de entuziast care oferă tuturor studenților și cursanților o educație solidă. Cred cu tărie că învățarea mixtă, bazată pe cercetare – investigare și proiecte hands-on, reprezintă cel mai bun mod de a preda și de a învăța.”

raluca haias poza s=crop

Raluca Haiaș

Profesor de Limba Germană

“Sunt o persoană pasionată de ceea ce fac, lucrez cu seriozitate și dedicare. Folosesc metode eficiente și inovative de învățare, fiind în permanență preocupată de aprofundarea cunoștințelor și, de asemenea, de utilizarea celor mai recente și performante metode de instruire, pentru a facilita procesul de învățare.
Este important pentru mine ca elevul să ajungă să se descurce în diferite situații reale de viață, folosind cunoștințele învățate împreună. Astfel, pun accentul pe comunicare și pe interactivitate. Îmi face plăcere să îmi urmăresc elevii făcând progrese și asta îmi aduce satisfacție.
În momentul predării se realizează un proces reciproc de învăţare, atât pentru mine, ca profesor, cât și pentru elevi. De aceea, de-a lungul timpului, am învățat foarte multe de la cursanții mei, ceea ce pentru mine reprezintă o interacțiune valoroasă.”

adela porge site

Porge Adela Carla

Profesor de Limba Română

Cu experiența didactică de 25 de ani ca profesor la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” și rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare, Adela spune că “biblioteca este locul care îi dă energie și o face frumoasă”. 

“Eu le spun copiilor că cititul te face mai frumos.”

Testimonialele cursanților noștri

„Multumim EDUTRUST pentru profesionalismul de care dati dovadă în sprijinul educațional și emoțional al copiilor noștri. Personal, apreciez faptul că profesorii, pe langă faptul că ajuta copiii în înțelegerea materiei, investesc timp in a-i învăța și ajuta să treacă peste barierele emoționale. Recomandam cu încredere tuturor părinților centrul EDUTRUST. Multumim.“
„Consider ca pregătirea copilului meu a fost binevenită. Pe lângă faptul că nivelul de pregătire i-a crescut, a înțeles că școala se poate face și altfel, cu profesori care pot fi apropiați de copii, care îi înțeleg pe copii și mai ales cu profesori care îi tratează pe copii ca pe egalul lor. Pot afirma că relația cu EDUTRUST a fost foarte bună și o recomand cu plăcere și altor persoane.“
„Buna seara! Este foarte bun pentru fiicele mele acest program, sunt foarte multumita, chiar au rezultate mai bune la invatatura, sunt tare bucuroasa ca am descoperit programul EDUTRUST. Va multumim pentru tot ce faceti pentru copiii nostri! Eu chiar recomand si altora EDUTRUST! Sper sa fie si altii multumiti!“
„Pentru mine, ca parinte, a fost ceva nou, o abordare noua, de care am ramas pozitiv impresionata! Nivelul copilului este “net superior” fata de ce asteptam eu de la el! Multumesc!” Cursantul clasa a 6—: “Invat foarte multe, imi plac profesorii (mai ales de engleza), merg cu drag.“
„Eu cred ca m-au ajutat enorm orele in particular pe care le-am luat la EDUTRUST si cred ca am progresat mult si la scoala, dar si profesorii au avut un mare rol in asta.“
„Sunt multumit ca am mai multa incredere in mine. Da, vreau sa merg mai departe.“
„Sunt multumita de rezultatele mele de la scoala, inainte nu eram. Vreau sa merg mai departe.“
„Naomi a început sa obțină rezultate mai bune, dar, mai mult decât atât, a prins încredere în ea și s-a mai relaxat emotional, când vine vorba de școală.“
„Am un copil despre care credeam ca nu poate avea evolutie, mai ales in matematica. Tin sa va multumesc pentru efortul depus pentru copilul meu deoarece vad ca a prins incredere in ea. Poate nu este atuul ei matematica, dar placerea cu care vine spre voi pe mine ma bucura, desi ma intristeaza ca timpul pana la examen e putin si eu ar fi trebuit sa iau decizia de inscriere mai devreme, deoarece cred ca ar fi dat randament bun. Eu as recomanda oricui cu incredere EDUTRUST deoarece copilul meu e foarte multumit. Va multumesc!“
„Numai cuvinte de laudă. Rezultatele și performanța obținută se datorează, în mare parte, dumneavoastră, care ne-ati sprijinit și netezit drumul către tainele matematicii. Ați fost deschiși către toate dorintele noastre și, cel mai important, elevul vine cu drag la dumneavoastră. Bravo, EDUTRUST! Recomand cu drag, oricând și oricui să apeleze la echipa EDUTRUST, oameni de suflet și profesioniști.“
„Doresc sa va multumesc, in calitate de parinte, pentru sprijinul oferit copilului meu in acest an scolar. Pe langa pregatirea scolara, ati oferit suplimentar si un ajutor psihologic; acest lucru a crescut oarecum si increderea in sine a copilului. Performantele scolare s-au imbunatatit usor. Dorim sa continuam pregatirea prin programul EDUTRUST.“
„Am auzit de dumneavoastră la radio și acum a venit momentul sa beneficieze și copilul nostru de serviciile oferite de dumneavoastră. Mă bucur că am apelat deoarece l-au ajutat mult să treacă de problemele cu care s-a întâlnit la cursuri. S-a simțit bine, și doamna profesoara a fost drăguță și l-a ajutat mult. Nu am decât cuvinte de apreciere despre dânsa. Pentru echipa EDUTRUST, vă mulțumesc și vă doresc în continuare numai bine și mult, mult succes în continuare și Domnul sa va răsplătească bunătatea și dăruirea voastră. Am să recomand cu drag și altora sa apeleze la serviciile voastre. Chiar merită să mergeți mai departe. Fiți binecuvântați.“
„Buna ziua! Vreau sa va spun ca rezultatele lui la matematica s-au imbunatatit, dar nu foarte mult. Stiu ca ar fi trebuit sa munceasca mai mult si sa fie mai organizat cu temele. Atmosfera cred ca e placuta, pentru ca merge cu drag la ore. As putea recomanda si altora, si chiar am facuta-o. Va multumesc!“
„Buna ziua! Ne-au fost de mare ajutor orele de matematica făcute la EDUTRUST, sunt foarte mulțumită de progresele pe care le-a făcut fiul meu la matematica. El zice ca l-a ajutat sa fie mai atent la greșelile pe care le făcea. Acum așteaptă cu mare interes orele de matematica. As recomanda si altora cu mare drag! O zi minunata va doresc!“
„Buna ziua! Pentru fiul meu, cursurile EDUTRUST au fost foarte folositoare, i-au adus mai multa siguranta si incredere, munceste chiar cu drag. S-au vazut aceste lucruri si in rezultatele din acest semestru. Va multumim pentru tot si, da, chiar merita sa continuati ce ati inceput.“
„Cursurile la EDUTRUST au oferit copilului nostru încredere în sine, siguranță, creșterea performanțelor, precum și îmbunătățirea rezultatelor școlare. Mulțumim EDUTRUST!“

Investiţia în educaţie este o şansă pentru viitor

Aveți posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cursuri specializate, cu tematici și subiecte gândite pentru a creiona abilitați practice si cunoștințe aprofundate în diverse domenii.