schimbăm posibilitățile în educație

Metoda edu trust

Metoda edu trust

edu trust asigură sprijin individualizat în îndeplinirea sarcinilor școlare, prin concentrarea pe nevoile specifice ale fiecărui cursant.

Obiective:

acoperirea lacunelor,
explicarea aspectelor neclare,
exersarea tehnicilor de rezolvare de probleme în cadrul materiei.

Deprinderea efectuării sarcinilor școlare într-un mediu protejat în care cursantul se simte confortabil să pună întrebări și să ofere răspunsuri, reduce teama de a fi marginalizat și crește încrederea în sine. Aceasta reduce stresul în situațiile de evaluare sau testare din mediul școlar. Scăderea nivelului de stres și anxietate facilitează concentrarea și performanțele școlare și, indirect, se îmbunătățesc relațiile sociale, cu colegii, profesorii și prietenii, dar și în familie.

Principiile metodei edu trust:

 1. Evaluarea nivelului de bază pentru idetificarea obiectivă a cunoştinţelor pe care le deţine cursantul în momentul dat şi a cunostintelor care trebuie asimilate, conform curriculei şcolare;
 2. Formularea unui Plan individualizat de pregătire, care se urmăreşte apoi în procesul de învăţare. Acest plan este cunoscut şi urmărit şi de către cursant şi parinti;
 3. Pe baza rezultatelor evaluării nivelului de bază, cursantul este integrat într-un grup de pregătire format maxim 4 elevi avand nivele de cunoştinţe apropiate. Această metodă de grupare stimulează identificarea cu dificultăţile, succesele şi provocările colegilor, facilitând crearea unei relaţii bazate pe empatie, încredere şi încurajare. Totodată, este creată o competiţie pozitivă în grup, care creşte dorinţa de autodepăşire, şi o motivaţie internă, care determină cursanţii edu trust sa apeleze la studiu individual şi să efectueze temele de casă voluntar;
  În mediul şcolar, diferenţa mare de cunoştinţe de la un cursant la altul şi lipsa timpului acordat individualizat pot descuraja şi demotiva elevul să depună efort rezolvarea sarcinilor şcolare.
 4. Profesorii edu trust sunt profesori tineri, pasionaţi, instruiţi să răspundă întrebărilor cursanţilor lor cu privire la neclarităţi, să identifice dificultăţile acestora şi să încurajeze cursantul în a exersa aspectele mai puţin solide.
  Profesorii edu trust nu efectuează temele de casă primite de cursanţi de la profesorii de la şcoală. Aceştia sunt ajutaţi să înveţe sa formuleze întrebări în acest sens profesorilor edu trust, pentru a li se oferi sprijin şi soluţii în a găsi singuri răspunsurile. Acest lucru potenţează autoevaluarea. Este extrem de important în viaţa cursantului să înveţe să se descurce singur în depaşirea dificultăţilor sale în procesul de învăţare.
 5. Profesorii edu trust oferă teme de casă cursanţilor edu trust, bazate strict pe nevoile identificate ale fiecăruia, pentru a intări competenţele cursantului. Acestea sunt specifice şi limitate; nu încarcă programul şi timpul cursantului.
 6. Cursanţii edu trust sunt evaluaţi lunar pentru a se identifica progresele acestora şi aspectele ce necesită îmbunătăţire.
 7. Părinţii cursantilor edu trust primesc sistematic un Raport lunar prin care sunt informaţi cu privire la activitatea, rezultatele şi comportamentele copiilor lor la centru.
 8. Durata unei sesiuni de pregătire este de 2 ore.

Programe meditații edu trust

Edu 4

Program EDU 4

8 ore, 4 ședințe / pachet
(4 săptămâni)
Preț: 280 lei

Edu 8
Program EDU 8

16 ore, 8 ședințe / pachet
(4 săptămâni)
Preț: 520 lei

Edu 12
Program EDU 12

24 ore, 12 ședințe / pachet
(4 săptămâni)
Preț: 720 lei

Simulare evaluare națională
Simulare evaluare națională

Simulare BAC
Simulare BAC

Curs de limbi străine pentru copii
Curs limbi străine - copii


Curs de limbi străine pentru adulți
Curs limbi străine - adulți


Business English
Business EnglishDezvoltare personală
Dezvoltare personalăNewsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a beneficia de ofertele edu trust.

edu trust