schimbăm posibilitățile în educație

Testimoniale


Mama cursant clasa a 8-a:

“Multumim eduTrust pentru profesionalismul de care dati dovadă în sprijinul educațional și emoțional al copiilor noștri. Personal, apreciez faptul că profesorii, pe langă faptul că ajuta copiii în înțelegerea materiei, investesc timp in a-i învăța și ajuta să treacă peste barierele emoționale. Recomandam cu încredere tuturor părinților centrul eduTrust. Multumim”

Tata cursant clasa a 8-a:

“Consider ca pregătirea copilului meu a fost binevenită. Pe lângă faptul că nivelul de pregătire i-a crescut, a înțeles că școala se poate face și altfel, cu profesori care pot fi apropiați de copii, care îi înțeleg pe copii și mai ales cu profesori care îi tratează pe copii ca pe egalul lor. Pot afirma că relația cu eduTrust a fost foarte bună și o recomand cu plăcere și altor persoane.”

Mama cursant clasa a 6-a:

“Pentru mine, ca parinte, a fost ceva nou, o abordare noua, de care am ramas pozitiv impresionata! Nivelul copilului este “net superior” fata de ce asteptam eu de la el! Multumesc!” Cursantul clasa a 6—: “Invat foarte multe, imi plac profesorii (mai ales de engleza), merg cu drag.”

Mama cursant clasa a 10-a:

“Cursurile la eduTrust au oferit copilului nostru încredere în sine, siguranță, creșterea performanțelor, precum și îmbunătățirea rezultatelor școlare. Mulțumim eduTrust!”

Mama cursant clasa a 5-a:

“Numai cuvinte de laudă. Rezultatele și performanța obținută se datorează, în mare parte, dumneavoastră, care ne-ati sprijinit și netezit drumul către tainele matematicii. Ați fost deschiși către toate dorintele noastre și, cel mai important, elevul vine cu drag la dumneavoastră. Bravo, eduTrust! Recomand cu drag, oricând și oricui să apeleze la echipa eduTrust, oameni de suflet și profesioniști.”

Mama cursant clasa a 8-a:

“Am un copil despre care credeam ca nu poate avea evolutie, mai ales in matematica. Tin sa va multumesc pentru efortul depus pentru copilul meu deoarece vad ca a prins incredere in ea. Poate nu este atuul ei matematica, dar placerea cu care vine spre voi pe mine ma bucura, desi ma intristeaza ca timpul pana la examen e putin si eu ar fi trebuit sa iau decizia de inscriere mai devreme, deoarece cred ca ar fi dat randament bun. Eu as recomanda oricui cu incredere eduTrust deoarece copilul meu e foarte multumit. Va multumesc!”

Cursant clasa a 8-a:

“Eu cred ca m-au ajutat enorm orele in particular pe care le-am luat la eduTrust si cred ca am progresat mult si la scoala, dar si profesorii au avut un mare rol in asta.”

Cursant clasa a 6-a:

“Sunt multumit ca am mai multa incredere in mine. Da, vreau sa merg mai departe.”

Cursant clasa a 8-a:

“Sunt multumita de rezultatele mele de la scoala, inainte nu eram. Vreau sa merg mai departe.”

Mama cursant clasa a 7-a:

“Naomi a început sa obțină rezultate mai bune, dar, mai mult decât atât, a prins încredere în ea și s-a mai relaxat emotional, când vine vorba de școală.”

Mama cursanti clasa a 10-a si a 6-a:

“Buna seara! Este foarte bun pentru fiicele mele acest program, sunt foarte multumita, chiar au rezultate mai bune la invatatura, sunt tare bucuroasa ca am descoperit programul eduTrust. Va multumim pentru tot ce faceti pentru copiii nostri! Eu chiar recomand si altora eduTrust! Sper sa fie si altii multumiti!”

Mama cursant clasa a 8-a:

“Am auzit de dumneavoastră la radio și acum a venit momentul sa beneficieze și copilul nostru de serviciile oferite de dumneavoastră. Mă bucur că am apelat deoarece l-au ajutat mult să treacă de problemele cu care s-a întâlnit la cursuri. S-a simțit bine, și doamna profesoara a fost drăguță și l-a ajutat mult. Nu am decât cuvinte de apreciere despre dânsa. Pentru echipa eduTrust, vă mulțumesc și vă doresc în continuare numai bine și mult, mult succes în continuare și Domnul sa va răsplătească bunătatea și dăruirea voastră. Am să recomand cu drag și altora sa apeleze la serviciile voastre. Chiar merită să mergeți mai departe. Fiți binecuvântați.”

Mama cursant clasa a 7-a:

“Buna ziua! Vreau sa va spun ca rezultatele lui la matematica s-au imbunatatit, dar nu foarte mult. Stiu ca ar fi trebuit sa munceasca mai mult si sa fie mai organizat cu temele. Atmosfera cred ca e placuta, pentru ca merge cu drag la ore. As putea recomanda si altora, si chiar am facuta-o. Va multumesc!”

Mama cursant clasa a 7-a:

Buna ziua! Ne-au fost de mare ajutor orele de matematica făcute la eduTrust, sunt foarte mulțumită de progresele pe care le-a făcut fiul meu la matematica. El zice ca l-a ajutat sa fie mai atent la greșelile pe care le făcea. Acum așteaptă cu mare interes orele de matematica. As recomanda si altora cu mare drag! O zi minunata va doresc!”

Mama cursant clasa a 6-a:

“Buna ziua! Pentru fiul meu, cursurile eduTrust au fost foarte folositoare, i-au adus mai multa siguranta si incredere, munceste chiar cu drag. S-au vazut aceste lucruri si in rezultatele din acest semestru. Va multumim pentru tot si, da, chiar merita sa continuati ce ati inceput.”

Mama cursant clasa a 7-a:

“Doresc sa va multumesc, in calitate de parinte, pentru sprijinul oferit copilului meu in acest an scolar. Pe langa pregatirea scolara, ati oferit suplimentar si un ajutor psihologic; acest lucru a crescut oarecum si increderea in sine a copilului. Performantele scolare s-au imbunatatit usor. Dorim sa continuam pregatirea prin programul eduTrust.”

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a beneficia de ofertele edu trust.

edu trust