schimbăm posibilitățile în educație

Despre noi

edu trust este un centru educațional privat care are ca țintă imbunătățirea rezultatelor școlare ale cursanților săi și creșterea încrederii acestora în propria lor capacitate de a face față cu success provocărilor școlare zilnice.

edu trust reprezintă a pârghie prin care se crează noi posibilități în educație. Aceste posibilități au șansă de reușită doar atâta timp cât au la bază încredere. Încrederea părinților în copii, încrederea copiilor în părinți, încrederea parinților în capacitatea lor înșiși de


a fi ceea ce au nevoie copiii lor să fie și încrederea copiilor în propriul potential, face ca întregul proces educațional să fie unul pozitiv, constructiv și de durată.

Lipsa încrederii însă, degradează și daramă orice intenții bune ale părinților și ale copiilor, generând frustrare, îndepărtare și pierderea interesului pentru educație.

edu trust dorește să sprijine construirea unor relații de încredere și dezvoltarea lor de durată, astfel încât performanțele copiilor noștri să fie optime.

Cui ne adresăm?

edu trust - despre noi

Ne adresăm acelora care doresc acces la cele mai bune facilități în educație și un proces de învățare care să impacteze performanța lor și a copiilor lor.

Ne adresăm elevilor din ciclurile gimnazial și liceal, în vederea

pregătirii lor la diverse discipline,
atingerii rezultatelor dorite la examenele naționale,
obținerii de certificate lingvistice și de operare computer acreditate și
oferirii de sprijin prin consiliere individuală și în carieră.

Ne adresăm părinților și copiilor care întâmpină dificultăți în a-și îndeplini cu success rolurile din viața de zi cu zi în ce privesc solicitările parentale, școlare și sociale.

Membrii echipei edu trust

Echipa edu trust este formată din profesori calificați în vederea pregătirii cursanților la principalele materii studiate în gimnaziu și liceu.

Întreaga echipă este permanent instruită în a identifica și în a se adapta la nevoile fiecărui client, oferind sprijin individualizat prin tehnici psihopedagogice.

Programe meditații edu trust

Edu 4

Program EDU 4

8 ore, 4 ședințe / pachet
(4 săptămâni)
Preț: 280 lei

Edu 8
Program EDU 8

16 ore, 8 ședințe / pachet
(4 săptămâni)
Preț: 520 lei

Edu 12
Program EDU 12

24 ore, 12 ședințe / pachet
(4 săptămâni)
Preț: 720 lei

Simulare evaluare națională
Simulare evaluare națională

Simulare BAC
Simulare BAC

Curs de limbi străine pentru copii
Curs limbi străine - copii


Curs de limbi străine pentru adulți
Curs limbi străine - adulți


Business English
Business EnglishDezvoltare personală
Dezvoltare personalăNewsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a beneficia de ofertele edu trust.

edu trust