fbpx

Pachet MATE LIVE clasa a XII–a Octombrie 2022

Conținut pachet

8 Octombrie 2022, ora 13:30 -Sedinta 1 – (Algebra) Lege de compoziţie internă (operaţie algebrică);  tabla operaţiei; parte stabilă.

15 Octombrie 2022, ora 13:30 – Sedinta 2 – (Analiza Matematica) Primitive (antiderivate). Probleme care conduc la noţiunea de integrală.

22 Octombrie 2022, ora 13:30 – Sedinta 3 – (Algebra) Asociativitate. Comutativitate. Element neutru. Elemente simetrizabile.

29 Octombrie 2022, ora 13:30 – Sedinta 4 – (Analiza Matematica) Primitivele unei funcţii Integrala nedefinită a unei funcţii. Proprietăţi ale integralei nedefinite. Primitive uzuale.

Daca nu ai reusit sa achizitionezi pachetul inainte de prima sedinta din acesta, scrie-ne pe contact@edutrust.ro si te ajutam sa cumperi sedintele ramase a fi parcurse din pachetul din luna in curs.

4 ședințe
1 h/ședință
Online LIVE

160 de lei

Pachet Basic

180 de lei

Pachet PRO
cu înregistrarea ședințelor

Termeni și Condiții

*Ședințele nu se reprogramează, nu se anunță neparticiparea; se poate solicita ulterior cumpărarea înregistrării, dacă nu ai putut participa și nu ai achiziționat Pachetul PRO (în care este inclusă și înregistrarea).
*Dacă profesorul nu este disponibil pentru buna desfășurare a ședinței, conform planificării, clientul va primi prin e-mail (dacă și-a oferit adresa de e-mail) reprogramarea ședinței sau, după caz, înregistrarea ședinței. Dacă nu se poate reprograma sau nu se poate oferi înregistrarea, clientul va primi un e-mail prin care i se va solicita contul bancar și va primi banii înapoi pentru ședințele neefectuate. Clientul nu va fi nedreptățit sub nicio formă.
Edu Trust
Str. Ștefan Octavian Iosif nr. 9 B, et.I, Oradea
Telefon: +40 725 217 257
Email: contact@edutrust.ro

Abonați-vă la newsletterul nostru


Copyright © . Toate drepturile rezervate EDUTRUST. Web design realizat de NRGO