fbpx

Pachet MATE LIVE clasa a XII–a Noiembrie 2022

5 Noiembrie, ora 13:30 – Sedinta 5 – (Algebra) Structuri algebrice. Monoid. Grup (exemple; grupuri numerice)

12 Noiembrie, ora 13:30 – Sedința 6 – (Analiza Matematica) Integrala definită. Diviziuni ale unui interval [a,b]. Sume Riemann, interpretare geometrică. Definiţia integrabilităţii unei funcţii pe un interval [a,b]. Formula Leibniz-Newton.

19 Noiembrie, ora 13:30 – Sedinta 7 – (Algebra) Grupuri de matrice. Grupuri de permutări. Grupul claselor de resturi modulo n. Subgrup. Grupuri finite

26 Noiembrie, ora 13:30 – Sedinta 8 – (Analiza Matematica) Proprietăţi ale integralei definite: liniaritate, monotonie, aditivitate în raport cu intervalul de integrare.

Daca nu ai reusit sa achizitionezi pachetul inainte de prima sedinta din acesta, scrie-ne pe contact@edutrust.ro si te ajutam sa cumperi sedintele ramase a fi parcurse din pachetul din luna in curs.

Profesor de Matematică, Fizică și Informatică
4 ședințe
1 h/ședință
Online LIVE

160 lei

Pachet Basic

180 lei

Pachet PRO
cu înregistrarea ședințelor

Termeni și Condiții

*Ședințele nu se reprogramează, nu se anunță neparticiparea; se poate solicita ulterior cumpărarea înregistrării, dacă nu ai putut participa și nu ai achiziționat Pachetul PRO (în care este inclusă și înregistrarea).
*Dacă profesorul nu este disponibil pentru buna desfășurare a ședinței, conform planificării, clientul va primi prin e-mail (dacă și-a oferit adresa de e-mail) reprogramarea ședinței sau, după caz, înregistrarea ședinței. Dacă nu se poate reprograma sau nu se poate oferi înregistrarea, clientul va primi un e-mail prin care i se va solicita contul bancar și va primi banii înapoi pentru ședințele neefectuate. Clientul nu va fi nedreptățit sub nicio formă.
Edu Trust
Str. Ștefan Octavian Iosif nr. 9 B, et.I, Oradea
Telefon: +40 725 217 257
Email: contact@edutrust.ro

Abonați-vă la newsletterul nostru


Copyright © . Toate drepturile rezervate EDUTRUST. Web design realizat de NRGO