Edu Trust Oradea

Cursuri de matematica online pentru clasele a v-a, a VIII – a si a 12-a.

Anca Apolzan, Fondator si Coordonator EDU TRUST
Anca Apolzan, Fondator si Coordonator EDU TRUST

Centrul de Meditatii EDU TRUST – Oradea

Avand o experienta de 7 ani in munca cu elevii, parintii si profesorii, in Centrul de Meditatii EDU TRUST, am putut identifica nevoile cele mai pregnate ale copiilor si ale parintilor lor, in ce priveste procesul de invatare. De aceea, am analizat, am ascultat, si am creat un produs care sa completeze aceste nevoi.

O experienta provocatoare a fost perioada pandemiei. Pentru unii dintre dumneavoastra, invatamantul online a fost o abordare fara succes, cu rezultate dezamagitoare. Si da, perceptia generala tinde sa fie ca acesta a esuat, pentru ca vedem multi copii care au ramas in urma cu materia, se lupta demotivati sa o recupereze, iar efortul pentru abordare a tehnologiei si a pregatirii cadrelor didactice in acest sens a fost si este minim, am putem spune.

TOTUSI, educatia online este si va fi cea mai simpla si mai directa abordare a invatarii, abordare pentru care generatiile noi sunt deja pregatite. Individul, elevul, dobandeste deprinderi unice de invatare independenta si devine constient de nevoile sale, de capacitatea sa, si poate deveni singur motivat intern. Acest proces nu este unul usor; are nevoie de ghidare si evaluare.

De aceea, in urma unui succes in predarea online in timpul pandemiei in care am avut rezultate remarcabile la Examenele Nationale, am creat un nou produs marca EDU TRUST, un produs complementar invatamantului scolar, complementar meditatiilor fata in fata sau independent de acestea: Cursuri de matematica online pentru clasele a v-a, a VIII – a si a 12-a.

Aceste cursuri sunt online si au urmatoarele beneficii, comparat cu meditatiile fata in fata:

  • profesori foarte bine antrenati in predarea online si cu experienta
  • tehnologia necesara predarii optime online
  • ai confortul casei
  • nu mai pierzi vremea pe drum
  • costul este mult mai mic
  • beneficiezi de 2 sedinte a cate 1 ora, in loc de 1,5 ore, pe saptamana
  • ai inregistrarea sedintelor (Pachetul PRO)
  • poti trimite profesorului intrebarile tale pentru sedinta urmatoare.

Sedintele presupun parcurgerea materiei in paralel cu predarea la scoala, cu exercitii si probleme explicate si rezolvate.

Recomandam aceste cursuri celor contiinciosi pentru o mai buna pregatire pentru exemene, indiferent ca faci meditatii fizic sau nu. Iar cei de clasa a V-a vor putea depasi cu ajutorul lor mult mai usor dificultatile aduse de materia noua.

Incearca si vei avea ocazia sa cunosti chiar  profesorii EDU TRUST in persoana.

Edu Trust
Str. Ștefan Octavian Iosif nr. 9 B, et.I, Oradea
Telefon: +40 725 217 257
Email: contact@edutrust.ro

Abonați-vă la newsletterul nostru


Copyright © . Toate drepturile rezervate EDUTRUST. Web design realizat de NRGO