schimbăm posibilitățile în educație


Testimoniale ale cursanților eduTrust
care și-au atins obiectivul la Bacalaureat, sesiunea Iulie 2017”Cel mai mult mi-a plăcut atmosfera de la eduTrust, mi-a plăcut că sunteți foarte prietenoși și vă implicați foarte mult în ceea ce faceți. Mi-a plăcut că doamna profesoară explica până înțelegeam exercițiul. Am mai învățat că în viață trebuie să tragi tare și aș recomanda oricui să meargă acolo să învețe pentru că dacă nu mergeam la eduTrust nu luam Bacul. Și cine știe, poate în viitor îmi aduc copiii acolo :)). Mulțumesc foarte mult pentru ajutor.”

S. V., 05.07.2017

”La eduTrust a fost foarte fain. A fost fain pentru că mi-am luat Bacul. Este meritul lor, pentru că ei au încredere, încredere pe care ți-o transmit și ție. Cel mai mare avantaj, în opinia mea, este că faci matematică, în cazul meu, într-o sală de clasă, nu acasă la cineva, cum am făcut înainte. Condițiile sunt foarte bune, profesoara este înțelegătoare; totodată, știe să îți predea ora. Dacă nu veneam, nu îmi luam Bacul.
Acum, când mă uit înapoi, realizez câtă răbdare și înțelegere au avut cu un elev ca mine. Eu fiind de nota 2, maxim 3. Eu îți recomand să încerci, să vezi că se poate. E un clișeu, dar nu renunța!”

D.P., 06.07.2017eduTrust - TestimonialeNewsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a beneficia de ofertele edu trust.

edu trust